Aktivitetsliste 2021

Tema i 2021: ”Martin A. Hansen og skolen”


Maj

Nyhedsbrev nr. 22 udkommer.

Juli

Generalforsamling i Landsforeningen Martin A. Hansen afholdes lørdag d. 10. juli kl. 14:00 – 18:00 i Lille Heddinge Sognegård. Generalforsamlingen begynder efter ankomst, mindestund og fællessang. Se dagsorden på hjemmesiden www.martin-a-hansen.dk

Herefter serveres der kaffe, te og smørrebrød.

I forbindelse med spisepausen sælges der bøger af og om Martin A. Hansen, og til slut i pausen afholder vi vores traditionelle lotteri med litterære gaver.

Det tredje boghefte ”Martin A. Hansen – digter og historiker” præsenteres med foredrag ved boghefte 3´s forfatter Henning Nørhøj.

Kaffe og smørrebrød kr. 50.- pr. prs. der betales på forhånd på Mobile Pay 29216102 eller i forbindelse med spisningen.

Som tidligere vil der være fællessange undervejs.

Bemærk: I år skal de, der ønsker at deltage i generalforsamlingen tilmelde sig til mail: roessing@mail.dk eller via adressen: Mette Lise Rössing, Slagelse Landevej 115, 4242 Boeslunde og oplyse antal deltagere senest d. 1. juli.

August

Den 20. august på forfatterens fødselsdag indvies ”lille SALUM” på Liselund Seniorhøjskole.

Åbning af Martin A. Hansen Samlingen med studierum kaldet ”lille SALUM”. Start kl. 14:00 og afslutning ca. kl.17:00.

Åbningen starter i Liselunds foredragssal med fællessang m/ musikledsagelse – derefter velkomst ved Mogens Hemmingsen og taler ved Bertel Haarder og Ole Juul. Derefter fællessang med musikledsagelse.

Arrangementet fortsætter med et fælles kaffebord i spisesalen. Når vi er samlet her, vil der blive orienteret om Samlingen, som også skal fungere som et studierum.

Mødedeltagerne kan nu i mindre grupper se ”lille SALUM” hvor der vil blive fortalt om Samlingen af de personer fra Landsforeningen der har arbejdet med projektet.

Der udarbejdes en folder, som vil ligge fremme. Landsforeningen og Liselund indbyder særlige personer – det være sig bestyrelsesmedlemmer og ”venner” af Liselund og Landsforeningen, desuden ved udsendelse af indbydelser til Landsforeningens medlemmer. Arrangementet koster kr. 50.- pr. person. Dette orienteres der om når tiden nærmer sig.

November

Nyhedsbrev nr. 23 udkommer.